Ny badmintonspiller

Hvad er?

Som ny i badmintonverdenen kommer man ud for nogle lidt sjove udtryk til tider og man ved måske ikke altid hvad der menes med for eksempel MiniTon, FerieFjer, VoksenFjer og FlexiFjer. Derfor har vi nedenfor forsøgt at forklare hvad de forskellige ting betyder.

MiniTon

MiniTon er forældre/barn-badminton på børnenes præmisser med en legende tilgang, så de får den bedst mulige start på et forhåbentlig langt liv som badmintonspiller. I centrum er glæden ved at bevæge sig, leg med bold og ketsjer og det at indgå i et fællesskab.

MiniTon er badmintontræning for børn i alderen 5-9 år med fokus på leg, bevægelse og glæde, hvor forældrene deltager aktivt. Forældrenes rolle er primært at kaste bolde til børnene og deltage i de aktiviteter, som giver mening. 

Læs mere…

FerieFjer

FerieFjer giver ungdomsspillere en fed oplevelse med badminton i sommer-, vinter- og efterårsferien.

FerieFjer er ca. 12 timers badminton fordelt over 2-3 dage. Vores veluddannede instruktører fra ‘Badminton i Nordjylland’ har et spændende program med, hvor leg, sjov og en masse spil med ketcher og bold er i fokus.

Find FerieFjer

FjerCamp

FjerCamp giver en fed oplevelse med badminton i skolernes sommerferie. 

En FjerCamp er med overnatning og er fra mandag til fredag, hvor der bliver spillet en masse badminton og andre sjove aktiviter.

Find FjerCamps

StudieFjer

StudieFjer henvender sig til studerende som gerne vil spille badminton.

Der laves runder på tværs af deltagerne og man behøver derfor ikke at have en makker for at deltage på StudieFjer

GET STARTED NOW

VoksenFjer

Voksenfjer er en fleksibel træningsform for dem der gerne vil være en del af et uforpligtende fælleskab hvor du med garanti bliver bedre til badminton. Træningen er for nybegyndere og voksne der tidligere har spillet.

Det er badmintontræning som ud over kampe rummer tekniske og taktiske elementer med fokus på udvikling af badmintonfærdigheder. Gruppen styres af en eller flere instruktører.

GET STARTED NOW

FlexiFjer

Fleksifjer er et uforpligtende motionstilbud hvor man dukker op i hallen og spiller kampe og hygger med dem der deltager på dagen. Du skal ikke melde til eller fra, du kommer bare.

Gruppen styres af en tovholder der sætter rammerne for sjove og jævnbyrdige kampe.

GET STARTED NOW

60+

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

GET STARTED NOW

Natminton

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

GET STARTED NOW

BadmintonPlayer

BadmintonPlayer er en administrativ platform, hvor man som spiller blandt andet kan finde og tilmelde sig til stævner, se ranglister og oversigter over holdkampe.

Gå til